• Betalen

  Wij bieden u verschillende mogelijkheden om te betalen:

  Op onze website:

  • iDeal
  • Bancontact/Mister Cash
  • SOFORT Banking
  • Bankoverschrijving
  • Klarna
  • Creditcard (Visa, MasterCard)
  • PayPal
  • VVV Cadeaukaart (maximaal €50,- per bestelling)

  In de winkel in Alblasserdam:

  • Contant
  • Pin
  • VVV Cadeaukaart
  • Creditcard (Visa, MasterCard)

  Mocht u in een straal van circa 20 km rondom Alblasserdam wonen, dan kunnen we uw bestelling vaak dezelfde dag nog leveren en kunt u eventueel contant bij aflevering betalen. Kies in dat geval bij de betaalmogelijkheden voor betaling via overmaking en geef bij de opmerkingen aan dat u hier graag gebruik van wenst te maken.

  iDEAL, Bancontact & SOFORT Banking

  Dit zijn drie betaalmethoden die het mogelijk maken om direct via internetbankieren het geldbedrag over te maken. iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Via uw vertrouwde internetbankier-omgeving maakt u het geldbedrag gemakkelijk en snel over. Bancontact kan gezien worden als de Belgische tegenhanger van iDEAL. SOFORT Banking is in meerdere landen beschikbaar, waaronder Nederland en België, en vooral populair in Duitsland.

  Bankoverschrijving

  Als u in onze webshop kiest voor betalen via bankoverschrijving, dan krijgt u een bericht van onze betaalprovider Buckaroo met een bankrekeningnummer waaraan u het bedrag dient te voldoen. Dan kunt u zelf uw bestelling afrekenen via bankoverschrijving. Uw bestelling wordt verzonden zodra de betaling ontvangen is.

  Klarna

  Bij de meeste betaalopties betaalt u vooraf. Geeft u er de voorkeur aan om achteraf te betalen? Kies dan voor betalen met Klarna. Na uw bestelling ontvangt u een factuur per e-mail. Deze dient u binnen veertien dagen na de verzending aan Klarna te betalen. Wilt u meer weten over het privacybeleid van Klarna, klik dan hier

  Om u de betaalmethoden van Klarna aan te bieden, kunnen we uw contact- en bestelgegevens tijdens het afrekenen (checkout) aan Klarna doorgeven, zodat Klarna kan beoordelen of u in aanmerking komt voor de betaalmethoden van Klarna en deze betaalmethoden voor u op maat kan maken. Uw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van Klarna.

  Creditcard

  Creditcard is wereldwijd een van de populairste betaalmethoden. Omdat aankopen verzekerd zijn, is betaling met creditcard een van de veiligste opties. Wij accepteren de twee meest gebruikte creditcards, MasterCard en Visa. 

  PayPal

  PayPal kunt u het best zien als een digitale portemonnee. U zet een tegoed op uw PayPal-account, waarmee u veilig online kunt afrekenen, zonder uw bank- of creditcardgegevens te hoeven opgeven. 

  VVV Cadeaukaart

  Zowel in de winkel als online kunt u met uw VVV Cadeaukaart betalen (uitgezonderd VVV Lekker & Weg Cadeaukaart, VVV Shop & Chill Cadeaukaart, VVV Dinercheque, VVV Lekkerweg en VVV Giftcard). Online kiest u bij betaalmethode voor VVV Cadeaukaart. Vervolgens geeft u het 19-cijferige kaartnummer (of online cadeaucode) en de pincode (die zich onder de kraslaag op de achterkant van de kaart bevindt, danwel in de e-mail van de online cadeaucode) in. Is uw orderbedrag hoger dan het tegoed op de VVV Cadeaukaart? Dan kunt u met iDEAL het resterende bedrag bijbetalen. 

  Let op! U kunt online afrekenen met uw VVV Cadeaukaart tot een maximum van € 50,- aan cadeaukaart tegoed. Als het tegoed op de kaart minder is dan het aankoopbedrag of de wettelijke limiet van € 50,- overschrijdt dan kunt u het resterende bedrag met iDeal voldoen.

  Service en garantie

  We hebben ons assortiment heel bewust opgebouwd met de meest hoogwaardige merken. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn aan het product dat u bij ons gekocht heeft, dan kunt u het terugsturen (zie retourneren) of bij ons terugbrengen.

  Omdat er zulke hoge eisen worden gesteld aan de producten die we leveren, zijn we ook heel coulant in het oplossen van eventuele fouten. De eerste twee jaar heeft u daar sowieso recht op, daarna kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

  Vragen of opmerkingen, we horen ze graag!

  Met vriendelijke groet,

  Lida & Evert

  Onze hardlopers

  Nieuwsbrief

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor wandeltips en ons laatste nieuws.