• Zakelijke bestellingen Wandelbroeken

  Bent u bedrijfsmatig op zoek naar hoogwaardige wandelbroeken? Dan kunnen wij u van dienst zijn! Of het nu gaat om 1 of 200 broeken, met of zonder bedrukking en met veiligheidsvoorschriften, wij zorgen er graag voor. 

  Kleine en grote bestellingen

  U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote bestellingen. We hebben ervaring met de levering van honderden producten. Maar ook voor de levering van één wandelbroek, spannen wij ons net zozeer in.

  Bedrukken, borduren en veiligheidsvoorschriften

  Wilt u de broeken laten bedrukken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bedrukken of borduren behoort bij ons tot de mogelijkheden. Tevens kunnen wij zorgen dat de broeken aan bepaalde veiligheidsvoorschriften voldoen. Maar ook voor andere specifieke wensen gaan wij graag met u in gesprek.

  Kortom, heeft u een idee, vraag of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

  Bekijk hieronder ook eens wat wij al gedaan hebben voor andere bedrijven.

  Onze 10 servicepunten

  1. Pasdagen: het is vaak van belang dat mensen eerst passen en dat wij eventueel ons advies kunnen geven. Daarom bieden wij de mogelijkheid om pasdagen te organiseren op verschillende locaties in Nederland. Hiermee maken we het voor medewerkers zo eenvoudig en comfortabel mogelijk. 
  2. Voldoende voorraad: we hebben altijd wandelbroeken op voorraad. Bij onze leverancier hebben we ook altijd afroep voorraad tot onze beschikking. Mocht dat niet voldoende zijn dan kunnen we de producten bestellen of een geschikt alternatief aanbieden.
  3. Klantenservice doen we zelf en er neemt altijd iemand met verstand van zaken de telefoon aan. We reageren op vragen altijd binnen 1 werkdag.
  4. Bestelwebsite: we bieden desgewenst een uitgebreide online bestelomgeving aan waarop medewerkers kunnen inloggen en waarop eventueel budgetten, maatvoeringen en levertijden aangegeven kunnen worden.
  5. Techniek: mochten de systemen daarom vragen dan kunnen we altijd product exports en bestelimports geautomatiseerd laten verlopen. We hebben een ICT’er in huis om dit vlekkeloos te laten verlopen.
  6. Facturatie: we denken graag met u mee in een manier waarop de facturatie optimaal verloopt. We kunnen eventueel ook werken met maandfacturen of aansluiten op het huidige systeem wat u gebruikt.
  7. Grote hoeveelheden: we hebben ervaring met het leveren van grotere hoeveelheden.
  8. Specifieke wensen? we kunnen ook zorg dragen voor producten die niet op onze website te vinden zijn .
  9. Personaliseren is mogelijk: aanbrengen van uitingen, zoals uw logo of slogan op de producten verzorgen we ook volledig.
  10. Vermaakservice: veel broeken die we verkopen kunnen we zelf repareren of vermaken. Aanbrengen van uitingen op de kleding verzorgen we eventueel ook volledig.

  Deze bedrijven gingen u voor:

  Direct contact, leverbetrouwbaarheid en snelheid zijn onze basiseigenschappen en redenen waarom we naar volle tevredenheid bedrijven en organisaties hebben mogen helpen met de juiste producten.

  Aan onder andere de volgende bedrijven mochten wij onze producten en diensten leveren:

  • Zuid-Hollands Landschap
   Sinds 2017 is Antilope Outdoor* ‘Groene Partner’ van het Zuid-Hollands Landschap. Wij zijn met trots de preferred supplier voor al hun bedrijfskleding (onder andere jassen, fleecevesten, shirts en broeken) en ander materiaal als wandelschoenen. Wij maken alle mogelijke aanpassingen aan kleding om het optimaal te maken voor gebruik onder de zwaarste omstandigheden. Ook voorzien wij hen van een groot assortiment Ortlieb-tassen voor vervoer van gereedschap. Wij zorgen er tevens voor dat de kleding wordt voorzien van hun logo.
  • Adventure City Rotterdam
   Klim- & Zippark Adventure City Rotterdam is een in- & outdoor-avonturenpark voor jong en oud. Voor hun medewerkers hebben wij in het verleden shirts, broeken en fleeces geleverd. De fleeces en shirts werden hierbij voorzien van het logo.
  • Buijtenland van Rhoon
   Ook Buijtenland van Rhoon heeft ons gevonden. Net als bij Zuid-Hollands Landschap hebben wij hen mogen voorzien van bedrijfskleding met logo. (onder andere jassen, fleecevesten, shirts en broeken)

  Reacties

  We krijgen vaak leuke reacties terug van klanten, zoals hieronder:

  Beste,

  Hierbij laat ik graag weten dat de bestelling goed toegekomen is. Nu zitten ze nog in de doos. Morgen worden ze als geschenk uitgedeeld aan het personeel. Ben benieuwd naar hun reactie.
  Dank je wel om dit in een zo korte tijdspanne voor ons geregeld te krijgen. Jullie verdienen een schouderklopje.

  Nogmaals dank je wel.

  Kunnen wij u binnenkort van dienst zijn?

  Met hartelijke groet,

  Team WandelbroekenSpecialist


  *WandelbroekenSpecialist is onderdeel van Antilope Outdoor

  Onze hardlopers

  Nieuwsbrief

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor wandeltips en ons laatste nieuws.