Onderhoud-, reparatie- en vermaakservice

U kunt bij ons niet alleen terecht voor de aanschaf van uw wandelbroek, maar wij bieden in onze winkel in Alblasserdam ook een onderhoud-, reparatie- en vermaakservice. Denkt u hierbij aan het vermaken of het impregneren van uw broek.

Onderhoud van uw wandelbroek

Het juist onderhouden van uw wandelbroek, zorgt voor ervoor dat u langer plezier heeft van uw broek. Bovendien gaat u hiermee verspilling tegen, wat heel duurzaam is.

In onze winkel geven wij u graag advies over en helpen wij u bij het onderhoud van uw wandelbroek. In ons assortiment bieden wij diverse onderhoudsmiddelen. Zowel om te wassen, als het impregneren van uw broek. Ook deze onderhoudsmiddelen zijn duurzaam. Je hebt er niet veel van nodig en ze zijn niet belastend voor de natuur.

Speciaal voor G-1000 producten hebben wij in onze winkel een G-1000 waxstation staan. Hiermee kunnen wij uw G-1000 wandelbroek waxen en dus voorzien van een nieuwe waterafstotende laag.

Vermaak- en reparatieservice

Is uw broek te lang? Geen probleem met onze vermaakservice. Onze ervaren medewerkers nemen in de winkel op wat er aan uw broek aangepast moet worden en gaan voor u aan de slag. Zodra de broek klaar is, dan ontvangt u telefonisch bericht.

Ook voor reparatie kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers bekijken in de winkel samen met u welke oplossing er mogelijk is. Soms kan dit door ons zelf verholpen worden, en soms moeten wij beroep doen op de hulp van het merk van uw broek.

Kom dus langs in onze winkel. De koffie staat voor u klaar!

Onze hardlopers

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor wandeltips en ons laatste nieuws.